масажн омасло holy lama масло етерични масла

Броеници

Молитвените броеници са спомагателен инструмент за отброяване на молитви (мантри в източната духовна традиция). Обикновено се състоят от 108 зърна.108 е свещено число в източните култури.


МОЛИТВЕНА БРОЕНИЦА  – РУДРАКША ТИП ГРИВНА

МОЛИТВЕНА БРОЕНИЦА – РУДРАКША ТИП ГРИВНА

Гривна от рудракша, състояща се от 25 зърна. Рудракша е плод на дърво, под което се вярва, че е медитирал бог Шива. Нарича се сълзите на Шива. Използва се предимно в шиваистката духовна традиция. Защитава от недобри енергии, смята се, че има лечебен ефект - 5мм /диаметър на зърното .

Цена: 7.00 лв
добави
МОЛИТВЕНА БРОЕНИЦА ОТ ЛОТОСОВИ СЕМЕНА

МОЛИТВЕНА БРОЕНИЦА ОТ ЛОТОСОВИ СЕМЕНА

Молитвена броеница състояща се от 108 лотосови зърна. Лотосовите семена символизират способността за духовно израстване въпреки обстоятелствата. Привлича благоденствие и материален успех. Свързва се с богинята Лакшми- " тази, която стои в лотоса".

Цена: 16.00 лв
добави
МОЛИТВЕНА БРОЕНИЦА

МОЛИТВЕНА БРОЕНИЦА

Молитвена броеница състояща се от 108 зърна от гренадилово дърво (розово дърво) - 5мм /диметър на зърното.

Цена: 18.00 лв
добави
МОЛИТВЕНА БРОЕНИЦА – РУДРАКША

МОЛИТВЕНА БРОЕНИЦА – РУДРАКША

Молитвена броеница състояща се от 108 зърна от рудракша. Рудракша е плод на дърво, под което се вярва, че е медитирал бог Шива. Нарича се сълзите на Шива. Използва се предимно в шиваистката духовна традиция. Защитава от недобри енергии, смята се, че има лечебен ефект - 7 мм / диаметър на зърното.

Цена: 25.00 лв
добави
МОЛИТВЕНА БРОЕНИЦА –  САНДАЛОВО ДЪРВО

МОЛИТВЕНА БРОЕНИЦА – САНДАЛОВО ДЪРВО

Молитвена броеница състояща се от 108 зърна от сандалово дърво - 6.5/диаметър на зърното.

Цена: 24.00 лв
добави
МОЛИТВЕНА БРОЕНИЦА –  САНДАЛОВО ДЪРВО

МОЛИТВЕНА БРОЕНИЦА – САНДАЛОВО ДЪРВО

Молитвена броеница състояща се от 108 зърна от сандалово дърво - 6мм/диаметър на зърното. Успокоява ума и оставя отпускащо приятен аромат по ръцете след медитация с нея.

Цена: 29.00 лв
добави
МОЛИТВЕНА БРОЕНИЦА ОТ ТУЛСИ

МОЛИТВЕНА БРОЕНИЦА ОТ ТУЛСИ

Молитвена броеница от Тулси - индийски босилек. Растението е почитано като свещено в индийската култура. Смята се за инкарнация на енергиятя на Лакшми на земята. Свързва се с бог Вишну, Лакшми, Кришна, Рада и всички превъплъщения на искрящата божествена любов.

Цена: 18.00 лв
добави
МОЛИТВЕНА БРОЕНИЦА  –  ГРАНАТ

МОЛИТВЕНА БРОЕНИЦА – ГРАНАТ

Молитвена броеница състояща се от 108 зърна от гранат. Гранатът е полускъпоценен камък. За Будизма гранатът е свещен камък, който прояснява душата и дарява мъдрост. 5мм - диаметър на зърното

Цена: 49.00 лв
добави
МОЛИТВЕНА БРОЕНИЦА  – ЛУНЕН КАМЪК

МОЛИТВЕНА БРОЕНИЦА – ЛУНЕН КАМЪК

Молитвена броеница състояща се от 108 зърна от лунен камък. Лунният камък е полускъпоценен камък усилващ интуицията и чувствителността - 4мм /диаметър на зърното.

Цена: 39.00 лв
добави
МОЛИТВЕНА БРОЕНИЦА - ПЛАНИНСКИ КРИСТАЛ

МОЛИТВЕНА БРОЕНИЦА - ПЛАНИНСКИ КРИСТАЛ

Молитвена броеница състояща се от 108 зърна от планински кристал. Камъкът има редица благотворни влияния. Има способността да трансформира енергията, ето защо служи като филтър за негативни енергии и лоши думи. Осигурява професионална подкрепа на артисти, доктори, лечители и всички, които работят с много хора. Дава яснота на мисълта - 7мм/ диаметър на зърното

Цена: 44.00 лв
добави
МОЛИТВЕНА БРОЕНИЦА - ПЛАНИНСКИ КРИСТАЛ

МОЛИТВЕНА БРОЕНИЦА - ПЛАНИНСКИ КРИСТАЛ

Молитвена броеница от планински кристал. Камъкът има редица благотворни влияния. Има способността да трансформира енергията и служи като филтър за негативни енергии и критични думи. Осигурява професионална подкрепа на артисти, доктори, лечители и всички, които работят с много хора. Дава яснота на мисълта. Диаметър на зърното - 9 мм.

Цена: 49.00 лв
добави
МОЛИТВЕНА БРОЕНИЦА  – АМЕТИСТ

МОЛИТВЕНА БРОЕНИЦА – АМЕТИСТ

Молитвена броеница състояща се от 108 зърна от аметист. Аметистът е полускъпоценен камък свързващ се с духовното развитите. Допринася за развиване на емоционална стабилност и вътрешна сила. Благоприятства духовните практики, засилва интуицията и психичните сили - 6мм /диаметър на зърното, приблизително.

Цена: 77.00 лв
добави
МОЛИТВЕНА БРОЕНИЦА  – РОЗОВ КВАРЦ

МОЛИТВЕНА БРОЕНИЦА – РОЗОВ КВАРЦ

Молитвена броеница състояща се от 108 зърна от розов кварц. Розовият кварц е полускъпоценен камък, който се свързва със сърдечната чакра, развива и привлича любовта - 9 мм /диаметър на зърното.

Цена: 59.00 лв
добави
МОЛИТВЕНА БРОЕНИЦА – ПЕРЛА

МОЛИТВЕНА БРОЕНИЦА – ПЕРЛА

Молитвена броеница състояща се от 108 зърна от перли. Легендата гласи, че перлата е радостна сълза от ангел. Перлата символизира чистотата и емоционалната яснота. Укрепва женската енергия. Камък на Луната - 5мм/диаметър на зърното.

Цена: 55.00 лв
добави
Продукти: 0 бр.
Стойност: 0 лв