масажн омасло holy lama масло етерични масла

Гривни с мантри

Гривните носят надписи на свещени мантри от източната духовна традиция, които повтаряни в тишина събуждат вашата божествена природа. Носят защита и благословия.


Гривна

Гривна

Тази гривна, изработена от мед, алпака и месинг, носи надписа на мантрата : ОМ НАМА ШИВАЙ, което означава : Да бъде волята ти. Повтарянето и в тишина е мощно средство за постигане на спокойствие на ума и яснота на мисълта.

Цена: 14.00 лв
добави
Гривна

Гривна

Гривната носи надписа на великата мантра от тибетския Будизъм : ОМ МАНИ ПАДМЕ ХУМ. Повтаряна с отдаденост и любов, както това е правено всекидневно от милиони хора, мантрата носи спокойствие на ума и бавно събужда вашата собствена Буда-природа. Изработена е от алпака.

Цена: 17.00 лв
добави
Гривна

Гривна

Гривната носи надписа на великата мантра от тибетската будистка традиция : ОМ МАНИ ПАДМЕ ХУМ. Повтаряна с отдаденост и любов, както е правено от милиони хора, мантрата носи спокойствие на ума и бавно събужда вашата собствена Буда-природа. Изработена е от алпака.

Цена: 22.00 лв
добави
ГРИВНА

ГРИВНА

Гривната носи надписа на валиката мантра от тибетската будистка традиция: ОМ МАНИ ПАДМЕ ХУМ. Повтаряна с отдаденост и любов, както е правено от милиони хора, мантрата носи спокойствие на ума и бавно събужда вашата собствена Буда-природа. Изработена е от три метала: мед, алпака и месинг.

Цена: 24.00 лв
добави
Гривна

Гривна

Гривна с растителни декоративни елементи изработена от алпака.

Цена: 14.00 лв
добави
Продукти: 0 бр.
Стойност: 0 лв