масажн омасло holy lama масло етерични масла

  От края на осемдесетте години внасяме (първоначално в Германия) сребърна бижутерия с полускъпоценни камъни, месингови скулптури, тибетски пеещи купи, текстил, интериорна декорация, модни аксесоари, ароматни пръчици и други артикули от Индия и Непал.

След пристигането ни в България през 2002 г. имайки на този етап четиринадесетгодишен опит в сферата на търговията на тези произведения, регистрираме фирма Махадева Трейдинг Компани ЕООД и отваряме магазин Кайлаш в центъра на София, ул.“6-ти септември“ №28. Нашите стоки са абсолютно нови и интересни за българския пазар в този момент и магазинът е много успешен още от самото начало.

Дори в наши дни с толкова много магазини изникнали в непосредственото ни обкръжение, които продават сходни артикули, ние предлагаме избор и атмосфера, които нашите клиенти, както те самите казват, не намират никъде другаде.

Магазин Кайлаш е пространство на връзка с красотата и магията на изтока. Тук можете да се насладите на омайни благоухания, да усетите вибрациите и силата на символите на Будизма и Хиндуизма, да потънете в магията на скъпоценни и полускъпоценни камъни облечени в изящна сребърна бижутерия и на цветни източни тъкани от коприна, памук, вълна и вискоза, както и да се оставите да бъдете изненадани с много други красоти...

През 2011 година обогатяваме предлаганите от нас продукти с козметика.

Започваме да внасяме продуктите на HOLY LAMA – малка семейна компания с екологична платформа.

HOLY LAMA предлагат колекция от натурална аюрведична козметика. Продуктите на HОLY LAMA са произведени от фамилия Део в малко предприятие в Керала - южна Индия. Повечето от суровините имат органичен произход. Хармоничното взаимодействие с природата и с хората включени в процеса на отглеждане, производство и маркетинг е основно правило за фамилията.

Имаме верига на уважение и удовлетворение до крайния потребител.МАГАЗИН  "КАЙЛАШ" –  разположен в сърцето на София, ул.”6-ти Септември” № 28

Работно време:
Пон.-Петък
10:30 ч.-19:00 ч.
Събота
11:00 ч.-18:00 ч.
Неделя
12:00 ч.-18:00 ч.

КОНТАКТИ ЗА ТЪРГОВИЯ НА ЕДРО:

raidass888@hotmail.com

tulsi_mira@yahoo.com


View Larger Map

Продукти: 0 бр.
Стойност: 0 лв