масажн омасло holy lama масло етерични масла

Натурални сапуни

Ръчно изработени сапуни на базата на студено пресовано кокосово масло, богати на натурални етерични масла.Опаковани в ръчно направени миди от листа на кокосови палми. Изцяло естествени съставки, без синтетични добавки.


Кевра сапун

Кевра сапун

Луксозен натурален сапун с освежаващ ориенталски аромат. Направен на базата на студено пресовано кокосово масло, ръчно изработен. Съдържа чисти етерични масла от лавандула, пачули, карамфил, бергамот и др. Без синтетични добавки и оцветители. Опакован в ръчно изработена мида от листа от кокосови палми. 100гр.

Цена: 5.90 лв
добави
Сапун дъждовна гора

Сапун дъждовна гора

Натурален сапун на базата на студено пресовано кокосово масло и етерично масло от Ветивер. Създава разхлаждащо усещанe благодарение на благотворното влияние на Ветивера. Ръчно изработен, без синтетични добавки и оцветители. Опакован в ръчно изработена мида от листа от кокосови палми.100гр.

Цена: 5.90 лв
добави
Сапун Йоги

Сапун Йоги

Натурален сапун съдържащ етерични масла от едни от най-ценените в Аюрведа билки като Ним и Тулси. Изключително мек, може да бъде използван също и за лице. Направен е на базата на студено пресовано кокосово масло, ръчно изработен без синтетични добавки и оцветители. Опакован в ръчно изработена мида от листа от кокосови палми. 100гр.

Цена: 5.90 лв
добави
Сапун куркума

Сапун куркума

Натурален сапун на базата на студено пресовано кокосово масло и масло от куркума. Има много добър антисептичен и антибактериален ефект, ръчно изработен без синтетични добавки и оцветители. Опакован е в ръчно изработена мида от листа от кокосови палми. 100гр.

Цена: 5.90 лв
добави
Продукти: 0 бр.
Стойност: 0 лв